Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις

Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις

Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις

Όσα δήλωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Στο Mega Καλημέρα και Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις παρενοχλήσεις που δέχθηκε στην πορεία της και για το αν στερήθηκε από την μητρότητα λόγω του επαγγέλματός της.

«Από 7 χρονών, 10 χρονών, 15 χρονών, στο σχολείο, από δασκάλους, καθηγητές, ιδιαίτερα, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά στη δημοσιογραφία, δεν σταμάτησα να έχω τέτοια κρούσματα και να δέχομαι τέτοιου είδους παρενοχλήσεις.

Οπότε, επειδή παραήταν αυτό στην κουλτούρα, δεν το συζητώ ότι έπρεπε να μπει ένα στοπ τεράστιο.

Παρότι απολύθηκα δύο φορές γι’ αυτό τον λόγο, ήταν ευκαιρίες για να πάω παρακάτω, δεν σταματάω μπροστά σε αυτά. Ίσως αυτό με βοήθησε να τα ξεπεράσω για να μη νιώθω σήμερα ότι έχω τραύματα», είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Για το αν στερήθηκε πράγματα από τη μητρότητα εξαιτίας της δουλειάς, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα, ούτε μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Εκτός του ότι δεν μπόρεσα να θηλάσω την κόρη μου όσο θα ήθελα επειδή έγιναν πρόωρες εκλογές το ’93, ήταν το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο μετά τον θηλασμό.

Δεν ήμουν όσο θα ήθελα δίπλα της να την πάω μια βόλτα, να παίξω μαζί της… Αυτά τα στέρησα από την Έλενα και τα στερήθηκα κι εγώ».

«Ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω κι άλλο παιδί, δυσκολεύτηκα όμως πάρα πολύ. Είχα προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω δεύτερο παιδί. Προσπάθησα», εκμυστηρεύτηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

To άρθρο Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .