Έξαλλη η Σκορδά με τους συνεργάτες της – «Δεν ντρέπεστε;»

Έξαλλη η Σκορδά με τους συνεργάτες της – «Δεν ντρέπεστε;»

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά φάνηκε να έγινε έξω φρενών με τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό της. Επίσης, δείτε την αποκάλυψη του Λιάγκα που έφερε σε αμηχανία τη Σκορδά.

Στην έναρξη του Πρωινού, η παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό καθώς είχε πάει να επισκεφθεί την Φάρμα, προκειμένου να συναντήσει τον Σάκη Τανιμανίδης αλλά και τους παίκτες.

Όταν επέστρεψε, ο Γιώργος Λιάγκας προσφώνησε το θέμα που θα παρουσίαζε αμέσως μετά αναφορικά με έναν γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

Φαίη Σκορδά

H Φαίη Σκορδά όμως είδες μερικούς από την ομάδα της να μην αντιμετωπίζουν καθόλου σοβαρό το θέμα και αντιθέτως να γελάνε, και έτσι η ίδια ξέσπασε και προχώρησε σε έντονα σχόλια και παρατηρήσεις.

Διαφωνία Σκορδά-Λιάγκα: «Θέλεις να τα πω όλα;»

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής τους εκπομπής η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν μια μικρή διαφωνία. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια προανήγγειλε ότι σημερινός τους καλεσμένος θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της «Φάρμας».

Μάλιστα, θα αγωνιστεί στο πλατό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η Φαίη είπε πως θέλει να μπει και αυτή σε μια τέτοια διαδικασία. «Θα κάνει αγωνίσματα η Φαίη απ’ ότι δήλωσε. Ο λόγος σου Φαίη εντολή μου», σχολίασε ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντά:

«Θέλεις να τα πω όλα; Επειδή εσύ φεύγεις νωρίς και εγώ χθες έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή και την αρχισυντάκτριά μας, που έψαχναν να βρουν τους κορμούς και να τους τοποθετήσουν σωστά, είπα “γιατί θα παίξει ο Γιώργος και δεν με ενημερώσατε καν;”. Μου απάντησαν ότι ο άνδρας παίζει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα».

«Αν είναι γυναίκα αυτή που θα αποχωρήσει, θα παίξετε τη Δευτέρα. Τι θέλω και μιλάω;», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. Ενώ, πυρ και μανία με τον Γιώργο Κοψιδά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος… δε μάσησε τα λόγια του για την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor, αποκαλώντας τον ως υποκριτή και ψεύτη.